Om Friskolen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

Forældre til 2 børn på skolen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Forældre til 2 børn på skolen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

Plads til det enkelte barn

Der er plads til det enkelte barn, som ikke nødvendigvis skal passes ind i en kasse/ramme. Derfor sender vi en glad dreng afsted hver morgen, og henter en ligeså glad dreng igen om eftermiddagen.

Mette R. Dahl

2017-01-19T07:06:06+00:00

Mette R. Dahl

Fantastisk skole

Fantastisk skole, har en søn som kun har udviklet sig sig siden han startede i Svenstrup friskole i 2016! Han elsker at komme i skole hver dag. Forældre samarbejdet fungerer 100% , alt i alt en fantastisk skole, lærestab og bestyrelse ! Nu glæder vi os til at Lillebror skal begynde i 2018

Rikke S. Dyg

2017-10-18T18:16:49+00:00

Rikke S. Dyg

Begejstret & Inspireret

Det er skønt, at vi får en glad pige hjem, som begejstret fortæller om klassekammerater, Gorm den gamle, 5 plus 5 er 10, og hvordan man staver til sol. Når hun så fortsætter ved sengetid, må vi sige, at hun er blevet inspireret.

Peter Jensen

Far til 1 barn på skolen

2017-01-24T20:39:11+00:00

Peter Jensen

Far til 1 barn på skolen

Glade børn der vil lære mere

Vi får nogle glade børn hjem, som er ivrige efter at komme afsted igen og lære mere.

Helle & Jørgen

Forældre til 3 børn på skolen

2017-02-13T18:51:27+00:00

Helle & Jørgen

Forældre til 3 børn på skolen

Vi er en friskole der underviser efter principper hvor undervisningen tilpasses det enkelte barn, således at barnet får mest muligt ud af undervisningen og oplever succes.

Barnet får et naturligt forhold og motiveres til læring ved indragelse af lokalsamfundet, således at læringen relateres til konkrete problemstillinger. Dette undervisningsprincip kaldes Ekspeditionslæring.

Børnenes trivsel, lysten og glæden ved at lære, samt lærernes engagement og faglighed er i højsæde. Lærerne skal have tilstrækkelig tid til den enkelte elev og derfor foregår undervisningen i grupper/klasser på max. 18 elever.

Gode busforbindelser, rute 223 & 725 holder lige ved skolen.

Lejrskole hvert år

Hele skolen er på lejrskole hvert år, som typisk foregår ved at vi bytter skole med en anden friskole. De tidligere år har vi på Fyn, i Fjaltring, i Jejsing, i Vestbirk & i Karlskov.
2017-02-14T10:36:04+00:00

iPad til alle elever

Alle elever har en iPad til rådighed, som anvendes som et naturligt supplement til den traditionelle undervisning. iPad'en er ligeledes et godt værktøj til vores ekspeditionslæringsprojekter, hvor den anvendes til informationssøgning og præsentationer.
2017-02-14T11:12:07+00:00
Alle elever har en iPad til rådighed, som anvendes som et naturligt supplement til den traditionelle undervisning. iPad’en er ligeledes et godt værktøj til vores ekspeditionslæringsprojekter, hvor den anvendes til informationssøgning og præsentationer.

Morgensamling

Morgensamlingen er dagens faste holdepunkt, hvor hele skolen mødes og får begyndt dagen på en god måde. Der startes altid med sang, hvorefter der undervises i fag der ikke er skemalagte og afsluttes med praktiske informationer og fødselsdagssang.
2017-02-14T10:44:10+00:00