Fraværsregler

Fantastisk skole

Fantastisk skole, jeg kan slet ikke sætte ord på det, kan kun anbefales.

Lenette Johansen

Mor til 2 børn på skolen

2017-10-21T12:34:13+00:00

Lenette Johansen

Mor til 2 børn på skolen

Fantastisk skole, jeg kan slet ikke sætte ord på det, kan kun anbefales.

Glade børn der vil lære mere

Vi får nogle glade børn hjem, som er ivrige efter at komme afsted igen og lære mere.

Helle & Jørgen

Forældre til 3 børn på skolen

2017-02-13T18:51:27+00:00

Helle & Jørgen

Forældre til 3 børn på skolen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, den rigtige skole for jer.

Stacey & Kim Clausen

Forældre til 2 børn på skolen

2017-10-18T18:27:34+00:00

Stacey & Kim Clausen

Forældre til 2 børn på skolen

Vores børn er altid glade, når de kommer hjem. Alle børn er rigtig gode til at passe på hinanden, både store og små. Hvis der er det mindste, er alle lærere og pædagoger på skolen altid klar til at hjælpe og tage hånd om tingene. Hvis du vil have børn, som er glade og lærer en hel masse, så er Sventrup Friskole, […]

Fantastisk skole

Fantastisk skole, har en søn som kun har udviklet sig sig siden han startede i Svenstrup friskole i 2016! Han elsker at komme i skole hver dag. Forældre samarbejdet fungerer 100% , alt i alt en fantastisk skole, lærestab og bestyrelse ! Nu glæder vi os til at Lillebror skal begynde i 2018

Rikke S. Dyg

2017-10-18T18:16:49+00:00

Rikke S. Dyg

Mor til 1 barn på skolen

Plads til det enkelte barn

Der er plads til det enkelte barn, som ikke nødvendigvis skal passes ind i en kasse/ramme. Derfor sender vi en glad dreng afsted hver morgen, og henter en ligeså glad dreng igen om eftermiddagen.

Mette R. Dahl

2017-01-19T07:06:06+00:00

Mette R. Dahl

Begejstret & Inspireret

Det er skønt, at vi får en glad pige hjem, som begejstret fortæller om klassekammerater, Gorm den gamle, 5 plus 5 er 10, og hvordan man staver til sol. Når hun så fortsætter ved sengetid, må vi sige, at hun er blevet inspireret.

Peter Jensen

Far til 1 barn på skolen

2017-01-24T20:39:11+00:00

Peter Jensen

Far til 1 barn på skolen

Sygemelding af børn

Hvis dit barn bliver sygt og ikke kan komme i skole, vil skolen gerne vide det senest kl. 8 om morgenen.
Du skal enten sende en sms til skoleleder på telefon 6128 7681.
eller en besked i Intra til skoleleder og klasselærer.

Skriv barnets navn og klasse samt om sygdommen forventes at vare en dag eller længere.
Slut venligst med dit egen navn, så vi ved, hvem der har sygemeldt barnet.

Øvrige fraværsregler

• Fritagelse fra undervisning i indtil tre dage, kan gives af klasselæreren.
  • Fritagelse fra undervisning udover tre dage, skal gives af skolelederen.
  • Ved hospitalsindlæggelse informeres skolen.